Vast tapijt

Synthetisch materiaal, wol, natuurlijke vezels, ... Kies de kleuren, texturen en afmetingen (van 1 tot 5 meter breed) uit ons ruime gamma in voorraad of op bestelling. U vindt bij ons de volgende merken:

  •  Lano: een Belgische fabrikant die bekend staat om zijn kwaliteitsdesign. Geweven of getuft tapijt, kunstgras, ... en sinds kort ook vast tapijt van maïsvezels. De cellenstructuur van het gamma SmartStrand zorgt ervoor dat de vezels geen vocht absorberen. Uw vloer is dus vlekbestendig en makkelijk afwasbaar met helder water of met detergent.
  •  Balta: een gamma vast tapijt en tapijttegels voor residentieel en commercieel gebruik. Daarnaast biedt het ook ongeweven maar gevilt tapijt en technisch vernuftig textiel.
  •  Balsan: een Franse fabrikant met een gamma vast tapijt in banen en tegels. Een enorme keuze aan kleuren en texturen, zowel voor particulieren als voor professionals.
  •  Associated: gekleurd tapijt of doorspekt met grafische motieven, perfect geschikt voor kinderkamers. Voor een optimale warmte- en geluidsisolatie van uw kamers. IJzersterke producten die makkelijk te onderhouden zijn.